ASEA ANTIOXIDANTEN NATUURLIJK PRODUCT 100% VEILIG

HOME

BESTELLEN / CONTACT

ACCESSOIRES

BADKLEDING EN LINGERIE

BOEKEN/CD/DVD

DAMESKLEDING

DIVERSEN

HERENKLEDING

HOUTSNIJWERK

KIDS

PETTEN EN MUTSEN

SARONGS

SIERADEN

SLIPPERS

TASSEN

NIEUW PRODUCT ASEA 

OVER RASTAFARI

DREADLOCKS INSTOPPEN

LINKS

GASTENBOEK

 

Asea Antioxidanten nu ook in Nederland verkrijgbaar

Een geweldig product dat zeker de moeite waard is om eens te proberen.
Mijn eigen ervaring is energie in overvloed. ASEA verandert de levens van mensen overal: van de beste duursporters, die hun lichaam constant tot het uiterste dwingen, tot mensen die gewoon beter voor hun gezondheid willen zorgen. De waarheid is dat ASEA de gezondheid van iedereen op ieder moment kan bevorderen. En mensen van allerlei rangen en standen laten zien hoe deze opmerkelijke doorbraak op het gebied van de gezondheid een verschil voor hen maakt.


Wat is ASEA ?

ASEA maakt gebruik van een gepatenteerde proces dat door middel van gedestilleerd water en natriumchloride redox signaalmoleculen maakt.

Met dit proces is ASEA erin geslaagd deze reactieve moleculen die normaal gesproken door het lichaam worden geproduceerd buiten het lichaam stabiel te krijgen.

De signaalmoleculen in ASEA horen thuis in het lichaam en zijn in overeenstemming met zijn natuurlijke chemische balans.

- Het verhoogt de effectiviteit van de belangrijkste natuurlijke anti-oxidanten (Glutathion, catalase en SOD) met meer dan 500%.
- Het ondersteund de functies van het immuunsysteem, vermindert oxidatieve stress en herstelt cellulaire schade.
- Het versnelt de productie van de eigen natuurlijke anti-oxidanten zoals glutathion, catalase en SOD.

ASEA is een belangrijke wetenschappelijke doorbraak die verder gaat dan voeding en anti-oxidanten.
Zonder de signaalmoleculen die het lichaam van nature produceert zijn anti-oxidanten volledig ineffectief. Uw lichaam heeft deze Redox signaalmoleculen nodig om goed te kunnen functioneren.

Is ASEA Veilig?

Een van de veiligste producten ter wereld.

Er is bijna niets ter wereld dat zo veilig voor het lichaam is als ASEA. Het is veiliger dan kraanwater, bronwater of alkalisch water. Er is meer dan $5 miljoen dollar uitgegeven om ASEA en de basistechnologie te testen. Alle resultaten tonen aan dat ASEA veilig is voor alle weefsels, organen en lichaamsstelsels. Er werd onderzoek uitgevoerd naar tientallen bijwerkingen, zoals endotoxiciteit, cytotoxiciteit, genotoxiciteit, omgekeerde mutatie, chromosomale afwijkingen en acute toxiciteit.

Een dergelijk zorgvuldig onderzoek van een voltooid product is ongekend in de wereld van voedingssupplementen. Waarom? Omdat het duur is! Wie wil er nu $5 miljoen dollar of meer uitgeven aan veiligheidsonderzoeken?ASEA wil dat.

We willen dat u weet dat iedere fles, iedere portie en iedere slok ASEA positief bijdraagt aan uw gezondheid en tegelijkertijd volledig veilig is voor uw lichaam.

Is Asea velig voor de huid

ASEA is veilig en kalmerend voor zelfs de meest gevoelige weefsels. Jarenlang onderzoek heeft aangetoond dat het mengsel van Redox Signaling moleculen in ASEA geen enkele irritatie of ontsteking veroorzaakt bij rechtstreeks contact. Er was geen enkel spoor van ontsteking, zelfs niet op cellulair niveau.

Wat zijn moleculen met redoxsignalen?

Eenvoudige Redox Signaling moleculen (meer dan 15 variŽteiten in ASEA) worden geproduceerd uit het zoute water dat zich in alle gezonde cellen bevindt, vooral door de mitochondriŽn. Uitgebalanceerde mengsels van deze moleculen fungeren als de dragers van de signalen die worden verstuurd tussen cellen die de eigen functie van het immuunsysteem, en het efficiŽnte onderhoud en de weefselregeneratie regelen. Ze optimaliseren gezonde cellulaire communicatie en prestaties.

Hoe werken deze moleculen?

Deze eenvoudige Redox Signaling moleculen worden geclassificeerd in twee groepen: reactieve zuurstofsoorten en gereduceerde soorten. De reactieve zuurstofsoorten bewapenen het immuunsysteem en de gereduceerde soorten activeren de antioxidanten. Een zorgvuldig (homeostatisch) evenwicht tussen deze twee soorten wordt in alle cellen en weefsels onderhouden. Wanneer er zich een probleem voordoet of als er schade ontstaat, wordt dit evenwicht verstoord. Een signaal wordt verstuurd, waarna de cellen en weefsels zich gaan verdedigen en zichzelf herstellen: het gezonde evenwicht wordt hersteld.

Bevat Asea Chloor?

ASEA is geen chloorhoudend mineraal drinkwater. ASEA bevat hetzelfde gebalanceerde mengsel van stabiele complexen met redoxsignalen (inclusief chloorsoorten) die worden aangetroffen in levende cellen. Veel methoden die worden gebruikt voor normaal drinkwater, zoals EPA/600/330.3, zijn niet geschikt voor het analyseren van de totale hoeveelheid chloor in ASEA. Zij kunnen stabiele complexen met redoxsignalen afbreken voor kunstmatige afgifte van chloor. Dergelijke methoden bieden geen waarheidsgetrouwe meting van het chloorgehalte in ASEA en geven ook geen toxiciteit aan. Standaard kleurmetrische methoden tonen aan dat de totale hoeveelheid beschikbare chloor in ASEA minder dan 25 ppm is.

Wat voor een soort zout zit in Asea?

ASEA wordt geproduceerd uit zout (NaCl) van farmaceutische kwaliteit en ultrapuur gedestilleerd water, vergelijkbaar met zoutoplossingen die worden gebruikt voor medische doeleinden. Deze zoutoplossing is noodzakelijk voor de productie en de stabilisatie van de Redox Signaling moleculen in ASEA. ASEA is niet bedoeld voor hydratatie en om mineralen aan te vullen: voor dit doel moet elders goed drinkwater en mineraalhoudende zouten vandaan worden gehaald.

Hoeveel zout zit er in Asea?

Een portie ASEA van 120 ml bevat ongeveer 123 mg natrium. Dat is ongeveer net zoveel zout als in vier gemiddelde patat frites (1 patat frites per 30 mg). Indien u gevoelig bent voor zout, kunt u het zoutgehalte in uw voeding naar wens aanpassen wanneer u ASEA gebruikt. Overleg eventueel met uw arts of uw voedingsdeskundige.

Wanneer moet ik voorzichtig zijn met het gebruik van Asea.

ASEA is veilig en lichaamseigen. Deze Redox Signaling moleculen hebben over het algemeen geen invloed op geneesmiddelen, maar ze kunnen de werking van sommige voedingsstoffen en dragers in het bloed, zoals hormonen en insuline, efficiŽnter maken. ASEA stimuleert of onderdrukt de immuunrespons niet, maar kan de natuurlijke immuunrespons normaliseren en efficiŽnter maken.

ASEA wordt niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, zoals geldt voor de meeste voedingssupplementen.

De kracht van Asea
 

De kracht van het product is dat je alle cellen beter gaat voorzien van voeding, en beter alle afval stoffen kwijt raakt. Asea is daarom ook goed te gebruiken als u het lichaam wil ontgiften
Iedere cel in ons lichaam staat in contact met de cellen om hem heen. DE onderlinge communicatie is op jonge leeftijd prima.
maar naarmate we ouder worden gaat ook de communicatie (redox signalen) verminderen.

Ongeveer 4 jaar geleden is ontdekt dat deze REdox signalen ook na te maken zijn door water met natriumchloride in een electronisch procede om te vormen tot Redox Signalen.
Asea blijkt nu het eerste bedrijf te zijn die deze Redox Signalen stabiel heeft weten te krijgen.

Dat wil zeggen in iedere fles zitten evenveel Redox Signalen en die zijn 3 jaar houdbaar.

Door elke ochtend 30 ml (borrelglaasje), en elke avond 30 ml te drinken geef je het lichaam nieuwe Redox Signalen waardoor de cellen binnen een paar dagen beter gaan functioneren.

Je ziet vooral ZICHTBAAR resultaat binnen een week bij mensen die huisproblemen hebben, maar ook energie en verjonging.
Vele sluipende klachten worden geschiedenis.
Met een fles van 1 liter (1000 ml; 60 ml per dag kun je 17 dagen met een fles doen) Dus 2 flessen per maand per persoon.

Als iemand ernstige klachten heeft , of ziek is, geef je 2x 60 ml per dag. Dan heb je 4 flessen per maand nodig in het begin.

Maar je kunt om te beginnen met 1 doos van 4 flessen beginnen als je wilt. Maar per fles is ook een optie.

Hoeveel Asea moet ik normaliter gebruiken en hoeveel als ik sporter ben?

Jarenlange gebruiksgeschiedenis heeft aangetoond dat het drinken van 60 tot 120 ml ASEA per dag voldoende is voor het onderhouden van een goede gezondheid. Maar als het lichaam gestrest is of op de proef wordt gesteld, dan kan het heilzaam zijn om meer te nemen. Sporters gebruiken bijvoorbeeld tot wel 240 ml voor een intensieve training of wedstrijden. Eventuele overmatige hoeveelheden worden in het lichaam tot zout water afgebroken. Het drinken van grote hoeveelheden ASEA is meestal veilig. Gebruik ASEA echter niet om te hydrateren en drink voldoende vers water als u ASEA gebruikt.

ASEA is een niet-giftig, perfect gebalanceerd mengsel vanRedox Signaling moleculen, vergelijkbaar met de moleculen die continu worden geproduceerd door alle levende en gezonde cellen. ASEA versterkt en activeert de natuurlijke antioxidanten die nodig zijn voor de bescherming en ontgifting van de cellen. Tegelijkertijd is het een aanvulling voor Signaling moleculen die nodig zijn voor reparatie of vervanging van beschadigde cellen, en het herstel van gezond weefsel en de immuunfunctie.

Wat kunt u doen als door gevolg van leeftijd, ziekte of beschadiging van cellen uw lichaam niet genoeg van deze signaalmoleculen produceert ?

U kunt deze nu aanvullen. ASEA 's werelds eerste en enige redox signaling supplement.

Ä 37,50 per fles

 
 
 

OUDERDOMSBESTRIJDING

Ik word dit jaar 80. En ik denk dat van alles wat ik heb, ASEA het laatste is dat ik zou willen opgeven. Het houdt me gezond en ik voel me er beter door. En een goede gezondheid is belangrijk, want ik wil honderd worden.

Marlin, Logan, UT


Sinds ik ben begonnen met ASEA, heb ik meer energie en geestelijke helderheid dan ooit. Ik slaap veel dieper. Tijdens het sporten heb ik met ASEA meer uithoudingsvermogen, meer flexibiliteit en een sneller herstel. Ik geloof in ASEA door de resultaten die ik opmerk en door de ervaringen van mijn vrienden en familie. Ik heb gewoon nog nooit eerder zo'n goed gevoel over een bedrijf gehad.

Joe, San Clemente, CA

 

All rights reserved by Roots Culture Rastawear.